tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pika-agilityt

Tänään pika-agilityt ohikulkumatkalla: Merlinille lyhyitä radanpätkiä ja keppejä. Kepit menivät pääosin hyvin. Ainoa, missä tapahtui sekaannusta oli sisäänmeno. Jos meni oikeasta välistä sisään, niin rullasi oikein loppuun.

Gwendan kanssa vielä lyhyemmin. Teimme pari kertaa kuudella kepillä, kahdella verkolla ihan asian muistelua. Etenemisharjoitusta kolmella esteellä, viimeisenä pituus. Lyhyitä radanpätkiä.

Menimme Sipoon ampumaradalle kuuntelemaan laukauksia. Gwendan pään yläpuolella räjähti siis uutena vuotena raketti, josta meni vähän hermostuneeksi vetäen kotiin. Taippareissa sitten reagoi toiseen laukaukseen niin, että pakitti parikymmentä senttiä. Laukauksia on kuullut kauempaa mm. sorsastuksen aikana ja koeturistina ja ottanut ne ihan rauhassa. Nyt olen ilmoittanut typyn ensi lauantain ALO-kokeeseen. Se saattaa olla vielä ihan pihalla, mutta ajattelin, että koetilannetta on hyvä treenata ennen juniorimestaruutta.

Koira oli melko rauhallinen, mutta näki, ettei se suoranaisesti pitänyt tilanteesta. Hakeutui jalkojeni väliin istumaan ja katsomaan ampujia. silloin, kun näki ampujan ampuva, ei säpsähtänytkään, mutta muualta yhtäkkiä lähtevät laukaukset saivat lievästi säpsähtämään. Minkäänlaista ääntelyä tai huolestuttavampaa reaktiota ei ollut. Ero Merliniin, joka vaikutti lähinnä kuurolta laukausten keskellä, oli kuitenkin selvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti