maanantai 8. heinäkuuta 2013

Maanantaiaksailut

Akatemian ratatreenit. Merlin meni todella kuumana halliin (se levännyt koko päivän). Hallissa ei ole mitään aitaa erottamassa odottavia koiria. Yleensä ollaan treenattu niin, että yksi koira on kerrallaan hallissa. Nyt siellä oli pari (narttu)koiraa hengailemassa, joita en lähtenyt häätämään pois. Sen sijaan tulin Merlininkin kanssa hyvissä ajoin ennen omaa vuoroa odottamaan, että varmasti ehtii huomata muut koirat... Ei ollut pätkääkään kiinnostunut koirista odotellessa tai treenatessa.

En edelleenkään jaksa piirrellä näitä. Jos nomehommat tulevat jossain vaiheessa korvista ulos, niin panostetaan sitten tähän dogilityyn...

Merlin teki hyvin ja jaksoi painaa keskittyen ja vauhdilla loppuun asti. Rata oli täynnä taas kaikenlaista jippoa, kuten putki-puomi -erottelua. Saimme kaikki kohdat ihan hyvin tehtyä ja monta pätkää meni ihan suoraan jo ok. Toki hiomistakin löytyi ja emme tehneet rataa enää kokonaan lopussa. Positiivisena juttuna olivat kepit, jotka teimme ekaa kertaa ratapätkässä ja oikein.

Gwenda aloitti taas tahmeammin, mutta vetolelu herätti kesken treenin vietit ja vauhtiakin alkoi löytyä. Lopussa yksinkertaisesti väsähti (olihan sillä tänään jo 2,5 h:n treeni takana...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti