keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Agit Ojangossa

HSKH:n vuorolla omatoimiagit. Heinäkuussa olemme ilman valmentajaa ja taas olin Merlinin ja Gwendan kanssa yksin kentällä. Oli tas aika kuuma, eli Merlin teki lämpöhalvauksen partaalle ja Gwenda vähän säästeli.

Merlin treenasi kahdessa pätkässä: Teimme erilaisia ratapätkiä valmiilla radalla. Keppejä osana rataa eri kulmista. Mun piti pitää kirjaa onnistumisprosentista, mutta menin sekaisin. Olisikohan jotain 66% luokkaa ja kepit tehtiin treenin aikana n 15 kertaa. Yleensä virhe tuli heti sisäänmenossa. Pari kertaa tuli virhe ihan lopussa.

Toinen teema radalla oli putki-puomi -erottelu. Puomi ja putken suu olivat vierekkäin. Seisoin täysin paikallani ja ohjasin vain sanallisesti jompaan kumpaan. Alkuhämmennyksen jälkeen Merlin alkoi erottamaan nämä hyvinkin varmasti toisistaan ja oli ihanan innoissaan, kun hoksasi homman.

Gwendan kanssa vähän lyhyitä ratapätkiä ja keinua muutama kerta. Alkuun taas hiukan jännitti keinua, mutta viimeisellä kerralla meni aika varman oloisesti. Lopetin ennen väsähdystä. Nyt helteellä ei ollut ihan samassa vireessä, kuin edellisissä treeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti