sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Paritreenit Merlinille

Merlinillä treenit Nooran ja Ritan kanssa lammella. Alkuun vesiohjauksia ja loppuun hakua.

Mentiin vastarannoille ja lähetimme koiria vuorotellen ohjauksiin.

1. Lähetys sokkona veteen ja tarkoitus oli heittää dami, kun koira on noin puolivälissä. Merlinille jäi kuitenkin painamaan Ritan edellinen dami ja oli lähdössä ihan muualle. Uudella lähetyksellä lähti paremmin ja dami heitettiin melko nopeasti koiran irrottua.

2. Lähetys sokkona, irtosi hyvin, keskellä lampea oli keppi, minkä otti, mutta jätti. Jäi pyörimään, mutta uudelleen irrottua dami heitettiin veteen.

3. Lähetys sokkona, tässä heitto, kun koira oli yli puolenvälin.

4. Dami oli jätetty nyt Merlinin näkemättä, koira eteni damille ihan ok, tämä oli maan puolella ja koira sitten palautti myös maata pitkin.

Vaihdoimme päittäin paikkaa.

5. Sokko ohjaus (dami kaislikossa, tästä Rita oli noutanut pari kertaa, joten oli tavallaan muistipaikka kuitenkin), näissä kahdessa viimesessä hiukan arpoi veteenmenoa, mutta mentyään veteen eteni ihan hyvin.

6. Toinen sokko ohjaus samaan kohtaan.

Kaikki palautukset/luovutuksen ravistelematta käteen.

7 ++ Loppuun hakuruutu, jossa oli 6 damia. Ruutu oli lammen rannalla kaislikossa, osa dameista vedessä.

Merlin aloitti, eka dami tuli ok.
(Rita haki välissä yhden.)
Seuraavassa Merlin tuli 2 kertaa tyhjänä, lähti kuitenkin aina vauhdilla menemään (miten se nyt on alkanut tulemaan tyhjänä takaisin..). Kolmannella lähetyksellä toi kauimmaisen, oli vedessä.
(Rita haki taas välissä.)
Merlin haki toisiksi viimeisen, tämä tuli nopeasti.
Viimeinen ei meinannut löytyä, laitoin Merlininkin hakuun. Ei löytynyt, Merlin meni etsimään Nooran kanssa. Ei löytynyt. Noora jätti yhden damin vielä, jotta Merli sai onnistumisen. (Lopulta se viimeinen damikin löytyi, oli kaikista lähin, mutta vedessä..).

Merlin oli ihan menevä pakkaus tänään. Pidin odotusajat hihnassa, mutta ihan nätisti oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti