Gwenda


Rotu: sileäkarvainen noutaja
Sukupuoli: narttu
Väri: maksanvärinen
Synt. 19.03.2012

Terveys:
Lonkat B/A
Polvet 0/0
Kyynärpäät 0/0

Tulokset:
NOME-B: ALO0
WT: ALO0

Gwenda on osoittautunut varsin mainioksi ja tomeraksi tytöksi. Sillä on ollut aivan uskomaton keskittymiskyky ja fokus siihen tekemiseen heti pikkupennusta lähtien. Treenailut agilityn, nomeilun ja kaikenlaisen turhanpäiväisen temppuilun saralla ovat lähteneet mukavasti käyntiin. Mielenkiinnolla odotan, minkälainen pari meistä muodostuu.

Tällä hetkellä lajivalikoima on ihan käytännön syistä sama, kuin Merlinillä. Agility on tämän kanssa aloitettu ihan pikkupennusta ja nomeilu myöskin. Yhden verijäljen on päässyt tekemään, mutta sen harrastuksen suhteen ei tällä hetkellä ole suurempia suunnitelmia.

Gwenda oli pentuna niin kiltti, kuuliainen ja rauhallinen... Nyt teini-iässä on alkanut tulla sitä omaa tahtoa, eloisuutta ja viettiä tekemiseen. Sillä on aika kova riistavietti, se tekee paljon työtä itselleen ja luovutukset ovatkin vaatineet työtä, mutta työ on kantanut hedelmää. Kesän/syksyn 2013 aikana on vasta alkanut kantelemaan kotona tavaroita minulle spontaanisti. Tällä hetkellä Gwendassa on paljon ristiriitaisuutta, ja minun on välillä vaikeaa tulkita sitä. Ihmiset samanaikaisesti jännittää ja kiinnostaa, se on treeneissä toisaalta niin itsevarma ja toisaalta epävarma. Se on kova ja pehmeä. Se on ulkoisesti rauhallinen, mutta sisällä kiehuu. Saas nähdä mitä tästä typystä lopulta tulee..

Agilityhommissa sai pennuta nostaa viettiä ihan toden teolla, mutta toisaalta treenin loppuessa se olisi halunnut jäädä treenaamaan. Gwendalla on ollut mottona se, että ensin opetellaan ne asiat ja vasta sitten lisätään vauhtia. Ja kyllä sitä vauhtia on sitten tullut!

Gwenda 14 kk (kuva: Kaija Leinonen)

Kuva: Kaija Leinonen

Kuva: Kaija Leinonen
Gwenda 2 v (Kuva: Mari Olkkonen)
Kuva: Mari Olkkonen2 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta blogista ja tulevasta perheenlisäyksestä. Luultavasti Merlinin sukua? Mukavaa lukea teidän treeneistä ja kuulumisista.Merlinin Sigge-eno on ylpeä sisarenpojastaan! Tuletteko flättileirille? Voinko laittaa linkin blogiinne kotisivuilleni?(Virpin koirat)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaijaltahan tuo Gwenda on tulossa. Toki saa laittaa linkin teidän sivuillenne. Kesäleiri taitaa ehkä jäädä väliin ainakin isommalla mittakaavalla. Mahdollisesti päiväkävijäksi voitaisiin tulla. Terkkuja sinnepäin, erityisesti Sigelle rapsutukset ja hännänheilutukset :)

      Poista