torstai 31. tammikuuta 2013

Vuosi ratatreeniä takana

Vuosi sitten aloitimme ohjatut ratatreenit Merlinin kanssa akatemiassa. Olin aivan pihalla enkä uskonut, että IKINÄ voisimme tehdä niitä ratoja kokonaan. Motivaatio koko lajia kohtaan on välillä ollut koetuksella.

Mutta tässä sitä ollaan. Kaksi ohjausvirhettä Merlinin kanssa koko treenin aikana. Sen jälkeen virheitä tuli vain siinä, että jouduin palauttamaan kontaktien alastuloon, kun juoksi joko ohi tai ei pysynyt. Kepeissä oli 6/10 verkkoa. Rimat 60 cm:ssä. Alkuun virhe tuli jo 2. esteen jälkeen, kun vauhtia oli paljon. Ok, tein hidastuskäskyn ennen hyppyä ja homma toimi. Päästii sitten 19. esteelle asti, en ottanut haltuun tarpeeksi hyvin ja kaarroksen mennessä turhan laajaksi meni putkeen A:n sijasta.

Sitten loppupätkä ongelmitta. Lopuksi koko rata, ei lainkaan ohjausvirheitä, ei pudotuksia. Valmentaja palkkasi kontakteille, olisikohan toisessa varastanut. Mutta ihan huippuhyvät fiilikset :)

Gwendan kanssa alkuun esteet 1-9, johon palkkasin. Treenattiin sitten erityisesti tuota 8-10 -pätkää, kai siinä haettiin sitä, että oppisi menemään pituuden suoraan ennen käänöstä. Sitten taas pienissä pätkissä rataa. Puomi erikseen, jännitti vielä liikaa, joten ei tehty radalla. 16-18 -pätkää harjoiteltiit taas enemmän. Päästiin taas sen vajaan vartin aikana radan loppuun. Välillä oli ihan vauhtiakin :) Tänään meni putkeen ongelmitta, ja erotti tosiaan hyvin haastavasti vierekkäin olevat putken suut ja A-esteen.

Ja alla rata:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti