tiistai 1. tammikuuta 2013

Joulukuu oli ja meni

Työntäyteinen joulukuu takana. Muutamia treenejäkin ehdittiin tehdä. Merlinillä oli päivitystauon aikana 2 agilityakatemian ryhmätreeniä. Päästiin jo tekemään treenin lopuksi koko rataa ja molemmilla kerroilla selvittiin yhden ohjausvirheen kanssa. Eli onhan vuodessa jotain edistymistä tapahtunut :)

Lisäksi oli ennen joulua yhdet HSKH:n ryhmätreenit. Muutaman ollessa poissa pääsi Gwendakin radalle, mikä oli pikkuiselle viikon kohokohta. Tammikuussa Gwendalla alkaa myös ohjatut agilityt.

Lisäksi pari kertaa on muisteltu nomejuttuja. Lumella ja jäällä teimme Merlinin kanssa motivoituja ohjausharjoituksia ja molemmilla kerroilla myöskin hakua. Eilen otin myös variksen mukaan. Vaikka edellisestä riistatreenistä on ihan liikaa aikaa, vaakun kanssa ei ollut mitää ongelmaa. Hakuruudustakin tuli ensimmäisenä ennen dameja. Merlin oli myös eilen oikein ekstrakuuliainen. Seurasi koko nometreenin ilman käskyä eikä ollut ajatustakaan varastaa lähetyksissä (ja on pari edellistä lenkkiäkin lähinnä seurannut vierellä ilman hihnaa).

Gwendan kanssa molemmissa treeneissä 2-3 noutoa motivoituna ohjauksena ja sitten sellaista epämääräistä puuhailua ja temppuilua. Pikkuhiljaa alkaa tuo luovutus paranemaan Gwendankin osalta ja muutenkin tuo sisälläkin kaikenlaista tavaraa jo minullekin. Riistalla en nyt tehnyt Gwendan kanssa, harjoitellaan nyt ensin ihan dameilla sun muilla palautukset varmemmiksi.

Tammi(helmi)kuussa olisi tiedossa Gwendalle UMN:n 7 kerran agilitykurssi ja pikkuinen pääsee myös Merlinin seuraksi akatemian ryhmään. Merlinillä jatkuu entiseen malliin, eli HSKH:n treeni joka joinen viikko ja akatemian treeni viikottain. Muutama arkivapaata myös kalenterissa, joten yritämme löytää tiemme myös agilityhallille vapaavuorolle.

Nomehommatkin saavat taas pikkuhiljaa lähteä käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti