perjantai 18. tammikuuta 2013

Voihan pakkovalssi

Gwendalla oli vuorostaan ohjattu UMN:n agilitytreeni. Teemana oli pakkovalssi ja niisto. Nyt minunkin päässä alkaa loksahtelemaan joitain palasia kohdalleen: "ai toi juttu, mikä me tehtiin eilen Merlinin kanssa radalla onnistuneesti kahdessa kohtaa, on nimeltään pakkovalssi". Tässä alkaa hahmottamaan omaakin liikettä radalla, ohjauskuviot nimineen avautuvat pikkuhiljaa. Aiemmin sitä on vain epätoivoisesti yrittänyt tehdä valmentajan perässä jotain, josta ei ole mitään hajua.

Teimme ensin toisella puolella rataa kontakteja yms. mitä mieleen juolahti. Tein keinua ensimmäisen kerran niin, että vaimensin alastulon. Puomi meni taas vähän varmemmin.

Toisella puolella taas valmentajan kanssa 2-3 esteen setteinä ensin niisto- ja sitten pakkovalssiharjoitus. Gwendalle uudet jutut, mutta luki ohjausta oikein mallikkaasti ja viilattiin käännöksiä vielä tiukemmiksi.   Häkellyin kommentista "...kun toi tulee olemaan nopea koira...tai siis sehän on jo nyt nopea...". Siis minun Gwendani, joka vielä jonkin aikaa sitten pohti ennen jokaista juttua, että "mites tämä nyt sitten ohjekirjan mukaan nyt menee?" Ja typy loppujen lopuksi kuumeni ihan kunnolla ja varasti jopa kerran lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti