perjantai 25. tammikuuta 2013

Gwenda UMN:n agissa

Ja Gwendolyn se vaan treenaa Merlinin lepäillessä kotona. Itseasiassa suunnittelin Merlinillekin nometreeniä tälle päivälle, mutta iltapäivälenkin vähän venähtäessä jäi sitten tekemättä. Gwendan kohdalla huomaa aika selvästi, että kun takana on pitkä lenkki (jossa Gwendalla on tapana baanata pitkin maita ja mantuja, eli tänään täydet 2 h), ei treeneissä ole ihan sitä parasta riehakkuutta.

Kenttä oli jaettu kahtia, ja toisella puolella treenattiin 4 esteen pätkää. Nyt teemana oli persjättö ja toisena asiana hankalampi ohjaus putkeen. Tämä meni oikein hyvin, joka kerta meni esteet oikein ja kolmannella kaikki ajoitukset osuivat niin nappiin, että se riitti.

Muutoin treenattiin (ehkä liikaa) kaikkia kontakteja, keppejä (verkoilla, 4-5 verkkoa pois) ja sitä putkea hankalammista kulmista. Keskittyminen oli oikein hyvää, mutta oli taas sellaisella harkitsevaisella tuulella. Lisäksi kun siellä treenaa monta samaan aikaan, on tämä koko ajan varuillaan. Gwenda ottaa nimittäin hyvin vakavasti säännön siitä, ettei treeneissä moikkailla muita. Ja sitten pitää vähän katsella toisella silmällä, ettei kukaan koira nyt pamahda siihen läheisyyteen, eikä voi itsekään ihan päättömänä säntäillä.

Viikonloppu meneekin ihan muiden juttujen parissa, mutta eiköhän Merlinille yhdet ohjaustreenit ehdi vääntämään. Tuli nimittäin työmatkalla jo suunniteltua ne ihan yksityiskohtaisesti. Olen nyt muuttamassa taaksepäin lähetystä siihen versioon, että opetan kääntymään vasemman/oikean kautta taakse, jolloin saa mennä vähän takaviistoon. Teimme sairaslomalla sisällä jo vähän tennispallotreeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti