sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Uima-allaskauden avaus

 Tänään aukesi anoppilassa uima-allaskausi. Veden ollessa vielä vaatimattomat +7 astetta Merlin oli ainoa innokas uimari. Keräsi kaikki roskat veden pinnalta ja roskien loppuessa meni muuten vaan sunnuntaiuinneille. Olisi uinut koko päivän ja tuohtui kovasti, kun altaaseen laitettiin peite päälle.

Tänään ei siis reenailtu. Eikä huomennakaan ole tarkoitus. Nyt on motivointitauko nomeilusta, mutta sen pituus riippuu siitä, kuinka kauan malttaa pitää damit piilossa. Ehkä ensi viikonloppuna voisi tehdä ihan vaan pari yksittäistä, vauhdikasta markkeerausta ja ohjausta.

Kesän tavoitteet nomeilun osalta ovat myös mietinnässä. Juniorimestaruus (epäviralline nome-b -koe) tai ihan virallinen ALO-startti kiinnostaisi, mutta jos kuitenkin antaisi Merlinin vielä kasvaa ja kypsyä. Ohjauksessa kuitenkin vielä on hommaa aika lailla. Ja tuossa hallinta/maltti/tottelevaisuuspuolessa. Pitänee käydä katsomassa joku ALO-koe paikan päällä, niin näkee, minkä tasoista toimintaa siellä käytännössä vaaditaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti