perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantaina nomeillaan

Taippareista löytyy video tuolta omalta sivultaan. Näkyy, kuinka tahmea ja hidas Merlin oli, lähinnä kuvassa siis näkyy kahisevaa metsää. En kuitenkaan editoinut, ettei näyttäisi liian hyvältä :)

Aamulla Merlin ja pari damia lenkkeilivät. Alkuun paikallaoloa. Juoksentelin hölmön näköisenä pitkin niittyä ja heittelin damitkin nurmikolle. Koira pysyi. Perään seuraamista, jossa juoksua ja äkkikäännöstä.
-Sitten seuraamista, heitin molemmille puolille damin. Vasemmalle heitetyn koira huomasi, hetken ajatteli jo peräänmenoa, mutta jatkoi kiltisti mukana. Lähetin jälkimmäiselle damille markkeeraukseen ja toiseen linjalle. Oli ohjauksessa vähän hämillään, että mihin nyt piti mennä. Käytiin katsomassa damia ja uudestaan lähetys. Molemmat palautukset hyvät.
-Heitto veteen, lähetin nyt ohjauksella. Palautus tuli taas jalkojen juureen, johon tiputti ja ravisti..äh.
-Piilotin korkeaan kaislikkoon  2 damia aika lähekkäin. Palasin koiran luokse, tarkoitus oli ensin tehdä seuraamista. Koira päätti mieluummin mennä katsastamaan kaislikkoa. Ei tullut kutsusta, hain ihan omin kätösin. Seuruutin. Ja koska en jaksanut itse rämpiä kaislikossa, niin lähetin sinne ohjauksella ja sitten lähihakupillitystä. Hyvä palautus.

Riistaa on taas sulatettu. Gwendan päivän noudot olivat riistalla. Otti spontaanisti suuhun ja toi syliin. On kyllä erittäin kiinnostunut kaikesta riistasta.

Illalla oli tarkoitus treenata vielä Mertsin kanssa riistalla, mutta mentiinkin Puman kanssa juoksu/leikkilenkille. Huomenna siis tiedossa lyhyt riistatreeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti