keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Agilityrintamalla ei uutta

Eilen oli omatoimivuoro. Meille on tullut tavaksi, että omatoimivuorolla käydään läpi ne edellisten treenien ongelmakohdat. Tein kahta lyhyttä rataa, jossa oli viime viikon keskiviikon ja torstain kinkkiset kohdat mukana. Nyt meni aika hyvin.

Sitten keppejä (vinokepit) 6 kepillä. Tässä tuntuu, että ollaan menty taaksepäin. Luulen että joku aivosolu taas liikahti koiran päässä tämän treenin aikana. Sitten puomilla ja A:lla pysäytyskontakteja sekä alas- että ylöstuloissa. 3 lyhyttä settiä Merlinin kanssa.

Gwenda kävi hallissa pyörimässä, kun Merlin taukoili. Tutustuttiin edelleen putkeen ja uutena vinokeppeihin.

Tänään taas Merlinillä Ojangossa ohjatut treenit. Monta koirakkoa oli poissa, joten päästiin  treenaamaan 3 kertaa. Lyhyttä rataa, joka meni alkuun pienellä säätämisellä ja tunnin loppuun lähes täydellisesti. Pussissa tuli takaaleikkaus, ja lähes kaikki koirat hämääntyivät siinä, mihin suuntaan jatketaan. Myös Merlin.

Välissä oli kiva A-harjoite. Tässä oli aita, A-este ja kolmeen eri suuntaan aita. Tarrkoitus oli molemmilta puolilta tehdä vuorotellen eri esteelle A:lta jatko. Meillä A:ta ei ole treenattu kokonaisena, joten harjoiteltiin vaan pysäytyskontakteja erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti