torstai 21. kesäkuuta 2012

Kotiläksynä takaaleikkaus

Ja taas Merlinin yksi agilityviikko on mennyt. Eilisen ja tämän päivän pohjalta ei ole vaikeuksia miettiä ensi tiistain omatoimiagiin harjoiteltavaa. Myös tänään kotiläksyksi tuli takaaleikkaus ja irtoaminen. Myös lähtöasemissa paikallaistumista saa taas kerrata tehostetusti. Liikaa treeniaikaa meni koiran palauttamiseen lähtöpaikalle.

Torstaisin meillä on tällä hetkellä vain puolen tunnin treeni, koska ryhmässä on vain 2 koirakkoa. Tehtiin vaan yhtä radanpätkää, koska molemmat meistä juuttui takaaleikkauskohtaan esteillä 6-7. Sitä treenattiin sitten tehostetusti.

Ajattelin ruveta pistämään noita ratoja muistiin. Alla tämän päivän setti. Alkuun kiersi nelosen kokonaan, mutta heti seuraavasta kerrasta menivät esteet 1-5 hyvin. 6-7 esteelle juututtiin treeaamaan takaaleikkausta. Koira oli kovasti jatkamassa kutoselta oikealle. Lelupalkalla sitten jankattiin tätä, mutta ilman sitä teki pienen piruetin lähes aina kutosen jälkeen oikean kautta. Lopuksi tehtiin koko setti. Alku meni tosi hienosti, kutosen jälkeen pikkupiruetti, mutta tähän olimme tyytyväisiä. Mertsi pyörähtää kyllä niin nopeasti, ettei käytännössä hidasta vauhtia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti