perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hei, me osataan

Eilen ei ollut keskiviikkoageja Ojangossa olleiden kisojen vuoksi. Olin sunnitellut Merlinille jo nometreenit, mutta laiskuus iski eikä tehty yhtään mitään. Tänään torstain ohjatussa agilityssa olisi ollut odotettavissa hyperaktivinen koira, mutta se oli superkeskittynyt. Teki tarkasti, tarpeeksi vauhdikkaasti ja innolla. Saatiin kehuja edistymisestä :)

Tehtiin kahta rataa. Ensin esteet 1-11 ja sitten 14-24. Tuossa piirroksessa on jotain häikkää tuossa mittakaavassa ja etäisyyksissä. Erityisesti vahvistettiin 3-4 esteiden välissä haltuunottoa, puolivalssilla. A-esteelle (6) tehtiin pysäytys ylösmenokontaktille ja sitten mentiin jatkamaan 7-esteestä eteenpäin. Myös välillä 7-9 tuli väliin puolivalssit, joiden piti olla vahvempia, jotta koira ei hyppää niin pienestä kulmasta ja tiputa puomia.

Tuon 14-24 -osuuden rataantutustumisen kävin vaan hätäisesti läpi. Ja se meni tosi hyvin. Esteelle 18 (muuri) pikaopeteltiin poistyöntö, ja se meni heti oikein. Etenkin tämän setin jälkeen olin niin ylpeä Merlinistä. Jonkinlainen esteiden/ohjauksenlukutaito on todella kehittynyt!

(ja vielä siis selityksinä: este 2 on pituus, 9/18 muuri, 6 A-este. Ja se millä puolella numero on, on se puoli, jolta este hypätään/mennään sisään)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti