keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Agility.

Näitä agitreenimerkintöjä on vähän hankala otsikoida mitenkään mielikuvituksellisesti. Meillä kun on ne 2 ohjattua agia ja yksi omatoimivuoro viikossa. Ja ohjatussa tehdään aina rataa ja omatoimivuoroissa sekalaisesti kaikkea. Ja itseäni varten olisi kiva nähdä suurinpiirtein otsikosta, mistä harrastuksesta on kyse.

Mutta tänään oli HSKH:n agilitytreeni ulkokentällä. Siinä oli lyhyt rata, jonka olennaisin osa oli pitkittäin olevat 4 aitaa. Ensin mentiin (tai siis olisi pitänyt mennä) ne niin, että hypättiin ohjaajasta poispäin ja tultiin aina esteiden välistä takaisin. Esteet olivat todella lähekkäin, eikä tätä koiraa vaan saanut tulemaan siitä esteiden välistä, kun vauhti vei seuraavan esteen yli. Raadin mukaan tämä oli nopealle, aloittelevalle maxikoiralle liian hankala juttu.

Tehtiin sitten jälkimmäisellä tavalla "aaltoilemalla", mitä koira luonnostaan tarjosi. Meni välillä paremmin ja välillä huonommin. Perään oli putki ja puomi. Tehtiin pysäytyskontakti puomin ylösmenolle.

Illalla päästään leikkimään Venni-kaverin kanssa. Venni on ihastuttava walesinspringerspanieli, säännöllisen epäsäännöllisesti ollaan pennusta asti leikitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti