torstai 2. toukokuuta 2013

Taipparikurssi 4/4 (ja Merlinille omat treenit)

Gwendan taipparikurssilla vedettiin viimeisellä lyhyt, parin-kolmenkymmenen metrin kanin jälki. Lähti alkuun ilmavainulla, löysi jäljen ja päätyi kanille. Hetken ihmetteli ja katseli minua ja kania. Pillitin ja Gwenda nosti kanin ja toi ihan syliin asti. Hienoa! Viimeksihän epäröi tuoda perille asti, mutta tällä kertaa ei ollut ajatustakaan omia pupua).

Tein itsekseni vielä kaksi motivoitua linjaa. Alkuun malttiharjoituksena damit polulle peräkkäin ja pujoteltiin ilman hihnaa niiden ohi. Sitten lähetys. Hyvää työtä, ei ajatustakaan vaihtaa.

Merlinille hakuruutu rinteeseen, joka oli osittain heinikkoa ja osittain matalaa kuusta. Ilman motivointia. Välissä oli oja. Lähetin alkuun 2 kertaa eteenlähetyksellä ojan yli ja sitten etsi-käskyllä töihin. Loput lähetin suoraan etsi-käskyllä. 4/5 damista tuli ongelmitta, sitten oli sitä mieltä, että on kattanut koko hakualueen ja siellä ei ole mitään. Oli lähtemässä ihan toisaalle, jossa oli muistidami. Kävelin Merlinin kanssa ruutuun, yksi dami siellä oli. En viitsinyt nyt painostaa kovasti.

Lopuksi se motivoitu linja. Matkalla oli kaatunut puu alitettavana/ylitettävänä. Ei ongelmaa.

Gwenda on nyt ilmoitettu taippareihin. Aamulenkillä tennispallot tulivat taas vähän kauempaa rannasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti