keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Möllikisat

Tänään aloitimme agilityn kisauramme mölliluokassa. Merlinillä kaksi starttia mölliradalla (hyppyrata) ja lisäksi molemmille koirille 2 starttia putkirallissa.

Möllirata (Merlin): Ihanneaika oli 50 sec, nopeimman koiran aika oli jotain luokkaa 33,5 sec. Ensimmäisellä radalla yksi kieltäytyminen ja 4 rimanpudotusta (25 virhepistettä) ja aika oli 36,78 (3 paras aika). Sijoitus 13. Toisella kerralla ei enää tiputellut rimoja, mutta radan alkaessa hyvin alkoi ohjaaja ohjaamaan laiskasti ja kahden kohdan sekoilun vuoksi tuli yht 25 virhepistettä ja aika 41,06. Muuten tässä oli tosi hyvää työtä.

Putkiradan molemmat teki virheettömästi. Merlinin ajat 29,44 ja 30,66 ja Gwendan 33,47 ja 34,37. Paras maksikoiran aika oli jotain 25,?? sec.

Koirien kanssa oli yllättävän mukava olla tuolla hälinässä. Tosin kun menin ensimmäisen kerran Merlinin kanssa radan viereen, (joka oli täynnä koiria, haukuntaa ja pörinääkin), Merlin hiiltyi ihan totaalisesti. Vein rauhoittumaan ja uudella yrityksellä käyttäytyi rauhallisemmin. Lopuksi, kun menimme odottamaan omaa vuoroamme, ei muut koirat enää häirinnyt Mertsiä ja otti tilanteen ihan lungisti.

Gwendan kanssa oli helppoa, kuten aina. Putket eivät ole olleet Gwendalle oikein lemppariesteitä ja pohdin, että jumittaako se radalla ihan totaalisesti, kun huomaa, että on vaan putkea putken perään. Mutta sehän innostui hommasta. Hyvä motivaationnostatuskisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti