tiistai 14. toukokuuta 2013

Iltanomet

Tänään nomeiltiin. Alkuun pitää iloita siitä, että olimme kaverikoira Vennin kanssa pitkästä aikaa yhteislenkillä. Viimeksi ollaan ulkoiltu joskus syksyllä (kun Merlinillä vielä oli pallit..). Silloin Merlin alkoi testosteronihuuruissaan pöristä Vennille, eivätkä yhteislenkit olleet enää niin mukavia. Nyt ei ollut mitään tietoa pörinöistä ja lenkkeiltiin sulassa sovussa. Muutoinkin on helpottanut tämä muiden koirien kanssa oleminen ja ohitukset lenkeillä.

Illalla vielä pienet nomehommat niityllä. Merlinillä ensin motivoidut linjat x 4.
-Kaksi ensimmäistä (keskenään 40 asteen kulmassa) todella hyvin.
-Kolmannessa vähän häiritse se neljäs muistidami. Kutsuin ensimmäisen lähetyksen jälkeen takaisin ja toisella lähetyskellä eteni suoraan oikealle damille.
-Neljänteen lähetyksessä lähti hyvin vinoon (oltiin kierretty eri reittiä lähetyspaikkaan ja koira oli vähän hukassa). Sain suuntamerkeillä oikeaan paikkaan, ihan näytti siltä, että suuntamerkkejä noudatettiinkin.

Ennen autoon menoa jätettiin uudet muistidamit x 2 samoille paikoille, mistä tänään oli jo kerran noudettu. Tauon jälkeen lähetys näille.
-Ensimmäinen (helpompi, kiven juuressa) meni hyvin.
-Toinen oli haastavampi, kun siinä oli välissä polku ja sellainen harva puurivistö. Jumittui haistelemaan polkua, mutta toisella lähetyksellä meni suoraan damille.

Gwenda: alkuun sokot (lyhyet) linjat tuttuihin paikkoihin. Meni hyvin. Tehtiin pidempi, motivoitukin linja ilman ongelmia.

Tauon jälkeen vielä yksi linja (dami oli jätetty ennen taukoa). Vähän pidempi matka. Pysähtyi puolessa välissä kyselemään, mutta taakselähetyksellä jatkoi oikeaan paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti