tiistai 2. huhtikuuta 2013

Höyryt pois agikentällä

Suuntasimme tänään omatoimiaksailemaan. Erityisesti Merlin oli kuin viritetty jousi, vauhtia oli, mutta keskittymiskyky oli alkuun hakusessa. Teimme lähinnä höyryjenpoistotreenin, jonka lomassa tuli jotain hyödyllistäkin harjoiteltua. Eli valmiina olevilla esteillä tuhatta ja sataa erilaisia ohjauskuvioita.

-Siinä sivussa tuli myös tehtyä: Keppejä erikseen ja radan osana. Koska keskittyminen oli, mitä oli, niin tein joko 4 kepillä ilman verkkoja ja sitten 6-8 kepillä 1-3 verkolla. Nämä kepit ovat se este startteja ajatellen. Ja niiden hallintaan on matkaa...

-Keinua. Sehän alkaa jo sujumaan.

-Alastulokontakteja. Tökkivät tänään pahemman kerran, kun koiralla vaan oli virtaa, mutta maltti oli unohtunut jonnekin. Huomaa myös sen, että Merlinille on opetettu homma alussa paljon huonommin, kuin Gwendalle. Se ei osaa mennä alastuloasentoon, ellei tule sieltä harjalta alaspäin. Se ei siis täysin edes tiedä, mitä haetaan.

-Hieman putki-puomi -erottelua. Todellakin vain hieman. Tätä pitäisi tehdä enemmän.

-Lähtöjä. Oli taas aika irtoavainen koira...

45 min kunnon rallia, eikä into tai vauhti loppunut lainkaan.

Gwendan kanssa kahteen otteeseen, hyvin lyhyesti.

-Keppejä. Pitää olla vielä paljon verkkoja.

-Sekalaista juttua, putkea muutamie kertoja. Pieniä radan pätkiä. Rimat 60 cm:ssä ei tuota mitään ongelmia. Pudottelee vähemmän, kuin Merlin. Ei tainnut pudottaa riman rimaa.

-Puomi-putki -erottelua lyhyesti. Vähän kontakteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti