lauantai 20. huhtikuuta 2013

Vesileikit käyntiin

Treeneissä ohjausta...vaihteeksi. Alunperin piti treenata markkeerauksia, mutta meninkin yksin treenaamaan, joten ohjausjutuiksi meni. Gwendalle pitäisi tehdä muutama markkeeraus ennen ohjusta, koska se ei ole mikään suuri luonnonlahjakkuus niissä (ainakaan Merliniin verraten).

Merlin
-Treenin alussa jätin kaksi muisti/ohjausdamia tien syrjään. Sitten suuntia toisaalla. Ensin paikaltaan molemmat suunnat x 2 (damit olivat valmiina niin, että molemmissa suunnissa oli peräkkäin damit). Ensimmäisen Merlin vaihtoi samalla puolella olevaan damiin (näitä vaihtamisia tulee aivan liikaa ja mun on todellakin kitkettävä tämä tapa pois..).  Jätin niitä palautettuja dameja paluureitille. Näihin ei yrittänytkään enää vaihtaa. Suunnat menivät hyvin ja muita vaihtoja ei enää tullut.

-Samassa paikassa vielä eteenlähetys + pysäytys + oikea/vasen. Lyhyet etäisyydet ja hyvin meni. Molemmat suunnat kerran.

-Tässä välissä vein toiset muisti/ohjausdamit (3 kpl) muutaman metrin levyisen ojan toiselle puolelle.

-Sitten ensimmäisten muistidamien luo tielle. Meni todella suoraviivaisesti molemmat.

-Lopuksi ojan luo. Ensimmäisessä paikassa oli yksi dami rannalla ja toinen pidemmällä. Irtosi hyvin ja meni epäröimättä veteen. Haki sen kauimmaisen mutta meni taas vaihtamaan. Vähän ihmetteli karjumistani, mutta vaihtoi kuitenkin. Oli jo matkalla vaihtamaan kolmanteen damiin, mutta uskoi painokasta TÄNNE-kutsua ja päätti tulla ojan yli. Olin 10 metriä rannasta, toi damin luokse, mutta tiputti eteeni ja ravisti.

-Nyt lähetin sille vaihdetulle damille. Meni suoraviivaisesti. Otti damin, tiputti ja ravisti, oli menossa taas sinne kolmannen damin luo, lähti palauttamaan kutsusta. Nyt toi tiputtamatta käteen asti.

-Sitten lähetys kolmannelle damille. Tämä meni hyvin, ei tippunut ojan kummallakaan puolella ja tuli käteen asti. Jotain hyvää sentään :)

Gwenda
-Tein alussa ja monessa välissä malttijuttuja.

-Tiellä 4 damia, vastakkaisissa suunnissa 2 peräkkäin, n 25 ja 50 metrissä. Kaikki tulivat nätisti. Ei ollut ajatustakaan lähteä vaihtelemaan.

-Oikea ja vasen kerran. Damit molemmilla puolilla. Oikein meni.

-Tein heittoja ojan yli. Ensimmäinen meni hyvin. 2 seuraavassa (eri kohdasta kuin ensimmäinen) meni aina siitä kohdasta veteen ja pois, mistä oli ensimmäisen kerran mennyt. Viimeisessä arpoi todella pitkään veteenmenoa ja teki aikamoisen lenkin, mutta onneksi ylipäätään meni (itseluottamusta lisää). Palautuksista yksi tippu eteeni, kaksi tuli tiputtamatta käteen.

-En halunnut päättää tuohon arpomiseksi menneeseen vesinoutoon, joten tein loppuun vielä 4 damin kellotaulun lyhyillä etäisyyksillä. Meni hyvin luovutuksineen kaikkineen.

Gwenda aiheutti sydämentykytyksiä, kun paluumatkalla vapaana juoksiessa päätti ampaista heikoille jäille lokin luo. Ja 70 metriä rannasta vajosi jäihin. Onneksi tämä pitkäkyntinen, ketterä kaveri sai lopulta pungerrettua itsensä ylös. Huh! Ja juoksi aika vauhtia rantaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti