lauantai 12. toukokuuta 2012

Tutustumista

Tänään olemme puolin toisin tutustuneet Gwendan kanssa. Oikein reipas on ja kun vertaa Merliniin vuosi sitten, niin on todella ketterä ja tomera kaveri. Gwenda näyttää jo nyt määräävän leikin tahdin Merlinin kanssa. Ulkona tuo kaikenlaista innoissaan minulle. Aivan ihastuttava noutajavauva siis!

Gwendan tekemisiä en hirveästi aio kirjata alkuun, ainakaan kovin tarkasti. Merlininkin suhteen keskityn siis lähinnä kirjaamaan nome- ja agijutut, enkä niitä höpöhöpötemppujen opettelua.

Merlin on suhtautunut uuteen tulokkaaseen oikein mallikaasti. Ei ole liian raju. Eilen seurasi vielä vähän turhankin tarkkaan, eikä olisi malttanut antaa Gwendan nukkua, mutta nyt on rentoutunut. Välillä silmistä paistaa juuri sellanen "tällästä omaa leikkikaveria mä olen aina halunnut" -fiilis!

Olemme ilmoittautuneet tuonne Mikkelin taippareihin 3.6., ja kovasti näyttää siltä, että voisimme sinne mahtua. Ja sehän on ihan kohta! Ja sitä riistatreeniä piti tehdä! Siksipä otin vaakut jo sulamaan. Tänään kanteli sisällä jo vähän variksia (vielä pienen ihmettelyn jälkeen). Huomiselle suunnittelin sellasta, että käyn etukäteen viemään metsään vaakut ja alkuun katson, mitä käy ilman mitään käskytyksiä. Saa siis vapaasti törmätä niihin ja ottaa tai jättää ilman paineita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti