sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lomailua

Pe-su meni mökkeillessä ja tarkoituksena oli lähinnä vain lomailla (ja tehdä toki ne agilityläksyt). Merlin oli kuitenkin eri mieltä. Perjantaina sen mielestä oli jäljestyspäivä. Olin nimittäin Gwendan kanssa tehnyt parin-kolmensadan metrin metsälenkin aika haastavassa maastossa. Merlin pääsi sen jälkeen metsään ja tarkoituksena oli tehdä vähän pidempi lenkki. Merlin vetikin sitten tismalleen meidän jälkiä pitkin. Olin vielä Gwendan kanssa tehnyt kaikenlaisia mutkia ihan tarkoituksella ja Merlin jäljesti ihan jokaisen mutkan. Loppua kohti oikein innostui, ja kun kehuminen vielä lisäsi virtaa.

Tein illalla vielä yhden jäljen Merlinille, jossa oli nakinpaloja matkalla ja lopussa kissanruokapurkki. Siinä jäljestämisen riemussa ei edes malttanut syödä loppupalkkaansa, vaan piti jäljestää ensin mökille asti.

Ei ihme siis, että verijäljellä on voimakkaasti ihmisjälken perään. Saatanpa vaihtaa verijälkiharrastuksen ihan ihmisjälkeen. Ei välttämättä missään koemielessä, mutta aktivoinnin kannalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti