tiistai 22. toukokuuta 2012

Ja taas agilityyn..

Illalla vielä omatoimi-agility. Mukana avustaja/kuvaaja. Jospa vaikka saisi jonkun koosteen tehtyä..

Tehtiin Merlinin kanssa kontaktin alas- ja ylösmenot x 2. Kerran puomilla ja kerran A-esteellä. Merlin on ajan säästämiseksi aseteltu alastuloasentoon puomille, nyt oli sitä mieltä ettei tästä tykkää, ja alkoi väistämään. Pitää ehkä kaivaa naksutin taas esiin ja yrittää saada koira tarjoamaan itse paremmin asentoa.

Lisäksi tehtiin keppejä (perinteisellä vemputustekniikalla..) muutaman kerran.

Rataa, jossa oli päädyissä putket. Toinen oli ns. väärin päin, joten sisään- ja ulostulo tulivat hankalasta kulmasta. Toisella suoralla ihan vaan aita ja rengas peräkkäin ja toisella kaksi aitaa pitkittäin, eka takaakierrolla ja toinen ohjaajasta poispäin. Toiseen suuntaan meni hyvin, mutta toiseen suuntaan oli tuo kahden aidan setti vähän hankaluuksia tuottava. Putket haki helposti.

Sitten muutaman kerran eteenlähetystä neljän aidan suoralla. Palkka näkyvästi päädyssä, joten ei ollut ongelmaa irrota.

Välissä Merlin meni autoon ja Gwenda tuli tutustumaan halliin. Tehtiin luoksetuloja, istumista, maahan menoa ja sivulla istumista. Lisäksi leikittiin. Vielä ei leluista niin perustanut. Halusi mieluummin nameja, hyppiä syliin ja nuolla naamaa. Aika lyhyt sessio. Tarkoituksena tehdä hallista maailman kivoin treenipaikka.

Molemmat koirat olivat into piukeina ja keskittyivät hyvin. Merlinillekin on taas alkanut nappulat maistumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti