perjantai 21. kesäkuuta 2013

Vesiohjauksia

Mökillä vesiohjauksia avoveteen, avustaja veneessä.

Merlinille ensimmäisessä sessiossa sokkona veteen lähetyksiä. Kun oli jonkun matkaa edennyt vedessä, niin tiputettiin dami. Näitä tehtiin ehkä 5. Rannalla arpoi, mutta vedessä alkoi etenemään ihan hyvin. Kaikki oli aika lailla venettä kohti, joten jatkossa pitää muistaa, ettei fiksoidu veneeseen liikaa. Välissä jokunen muistidami maalta.

Tauon jälkeen eteenlähetyksiä kohti venettä, pysäytys ja ohjaus oikealle x 3. Alkuun ei pysähtynyt pilliin (tämä on ollut vedessä ongelma, mutta eipä olla juuri näitä päästy tekemään). Dami lensi ekalla kerralla heti, kun pysähtyi ja katsoi minua, toisella kerralla suurin piirtein samalla tavalla, kolmannella kerralla sitten, kun oli lähtenyt käsimerkistä oikeaan suuntaan. Alkoi kyllä reagoimaan tuohon pilliin. On noissa ohjauksissa vielä aika paljon hommaa.

Loppuun yksi kakkosmarkkeeraus veteen, jotta saatiin loppuun vähän vauhtia veteenmenoon. Kaikki palautukset ravistamatta käteen. Selkeästi sietää sitä märkänä oloa nykyään enemmän, ei ole niin kiire ravistaa.

Gwendan kanssa myös kaksi osiota. Alkuun piippaili ja tein malttijuttuja. Piippailu hellitti, mutta aika ajoin vaimeaa ininää kuului treenin lomassa.

Ensimmäisellä sessiolla sokkona lähetyksiä veteen ja dami tiputettiin hyvin nopeasti, kun koira oli irronnut. Ei arponut rannalla ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla kääntyi takaisin ennen damin tiputusta, sain uudestaan etenemään poispäin ja dami tiputettiin veteen. Teimme 3-4 kertaa ja välissä jokunen muistidami maalta. Session loppuun yksi pidempi ykkösmarkkeeraus veteen.

Välissä oli kuumentunut autossa ja sai alkuun tasoitella taas vinkumista. Nyt teimme niin, että dami tiputettiin (ei heitetty jottei vinkuisi) ja ensin muistidamin nouto maalta ja sitten veteen. Näitä settejä kaksi ja loppuun kakkosmarkkeeraus. Sujui oikein hyvin. Kaikki palautukset käteen, välillä pyrki dami suussa ravistamaan, mutta lopetti, kun kielsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti