lauantai 8. kesäkuuta 2013

Juoksuja ja löysäilyjä, joku treenikin tällä viikolle

Niinhän se Gwenda-tyttö aloitti heti taippareiden perään juoksut. Maanantaina vein sen akatemian agitreeniin (teki välillä ihan ok, mutta kaikenlaisia kummallisuuksia oli), lopussa nostettiin virettä oikein kunnolla ja saatiin loppuun hyvällä vauhdilla pätkä kaiken haistelun jälkeen. Keskiviikkona en ottanut agiin, koska kuumalla säällä juoksuisen nartun kiinnostus olisi ollut varmaan tosi hyvä... Näin taippareiden jälkeen ollaan sitten pidetty taukoa. Katsellaan, mitä tässä treenaillaan, vai treenaillaanko mitään. Nyt alkoi loma, joten ihan pelkkä uiminen ilman mitään noutohommia olisi treenin aiheena ;) Ja siellä suolammella veteenmeno..

Merlinillä oli maanantaina akatemian agi (meni todella hyvin!) ja keskiviikkona HSKN:n agi (jaksoi ihan superisti kuumasta ilmasta huolimatta, tosin treenikin keskittyi pelkkiin kontakteihin ja keppeihin kuumassa säässä).

Yhden nome-treenin tempasin Merlinin kanssa torstaina. Vesiohjauksia motivoituna, usein maalta muisti/ohjaus ennen vesinoutoa. Ei ole mikään ongelmaa tässä, eli ei kuumene veteen liikaa, eikä myöskään hamua "helpompaa" maalla olevaa damia ekana. Yksi dami oli niin hankalassa kaislikossa, että jäi sinne. Heitin uuden samaan paikkaan, tämä nousi kyllä. Lisäksi maalla lähihakua erikseen useasti.

Huomenna onkin Merlinin ensimmäinen oikea NOME-B -koe. Otetaan maksullisen harjoituksen kannalta ja tavoitteena on, että kokeen jälkeen saan kainalooni maailman onnellisimman koiran ;) Mielenkiintoista nähdä, mitä koetilanne saa aikaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti