maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannustreenit

Eilen treenasimme aika samantyyppisellä periaatteella, kuin edellisenä päivänä. Avustaja veneessä.

Merlinillä oli sokkoja lähetyksiä veteen (kaislikkoon). Vasta aika loppuvaiheessa dami putosi. Sokkona lähettäessä arpoo rannalla hetken. Eteni hitaasti, mutta varmasti sokkona. Toki tuo vene vetää puoleensa.

Lisäksi oli lähetyksiä damille (vene muualla) periaatteessa sokkona, mutta koira kyllä näki damin rannasta. Näihin irtosi tietysti vauhdilla. Välissä myös muistidamien noutoa maalta  ja kaksi linjaa tuttuihin paikkoihin sokkona. Yksi kakkosmarkkeeraus.

Toisessa osiossa avovedessä eteenlähetyksiä, pysäytys ja vasemmalle x 3. Dami heitettiin, kun koira lähti vasemmalle. Tämä suunta toimi edellisen päivän oikeaa paremmin, ui ihan vauhdilla vasemmalle ennen damin lentämistäkin. Edelleen se pysäytys vedessä on vähän hidas. Tässäkin noudettiin pari muistidamia maalta välissä.

Gwendan kanssa ensimmäisessä osiossa kaksi sokkoa linjaa polkua pitkin, meni hyvin. Myöskin lähetyksiä sokkona veteen ja dami tiputettiin. Gwenda irtoaa tosi määrätietoisesti veteen, mikä johtunee siitä, että sen kanssa on tehty heti alusta ohjauksia veteen ja muisteja yms. Merlinin kanssa tehtiin pitkään lähinnä markkeerauksia veteen, kun en muuta osannut... Siksi se etsii ensin katseellaan vedestään sitä noudettavaa asiaa.

Lisäksi välillä tiputettiin dami veteen, noudettiin ensin maalta muistidami ja vasta sitten vedestä, näitä kaksi kappaletta. Ja kun oli oikein hiljaa, niin tehtiin yksi pidempi markkeeraus, jonka kanssa ei ongelmaa.

Toisessa osiossa laiturilta (treenataan sitä hyppäämistä suoraan syvään veteen) markkeerauksia pidemmälle. Meni hyvin siihen asti, kunnes päätin odotuttaa ennen noutoa. Alkoi vinkuminen, joka ei sitten loppunutkaan, kun sille päälle virittyi. Ei päässyt enää noutamaan, kun soutaja oli saanut noutaa itse muutaman damin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti