sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Taipumuskoe (Gwenda)

Huh huh! Jännäksi meni, mutta taipuihan se... Ne suurimmat "ongelmat" olivat juuri ne, mitä olinkin odottanut, eli veteen meno ja yleisesti koetilanteeseen/ihmispaljouteen suhtautuminen.

Vesityö äkkisyvällä suolammella (juuri se pahin mahdollinen). En saanut veteen alkuun ollenkaan ensimmäiseen heittoon. Sitten lokki heitettiin maalle (jotta tuomari näkee, ottaako riistan). Se nousi, vaikka veteen jäänyt lokki painoi ja ihmisiäkin piti vähän pälyillä.

Uusi heitto rannasta veteen, meni lopulta. Ote siivestä, otin vastaan rannassa.

Laukaus (oli tarkkaavainen) ja heitto veneestä. Taas sai aika lailla tukea, mutta lopulta meni. Suoraviivaisesti sitten eteni lokille. Otin vastaan pari metriä rannasta, luovutus käteen.

Hakuruutu. Laukauksesta peruutti 20 cm. Nosti heittovariksen. Toisella lähetyksellä harhautui pois ruudusta, piti kutsua nopeasti pois, koska ylimääräiset riistat olivat siellä suunnassa. Seuraavalla lähetyksellä nosti aika lähellä olleen riistan. Seuraavaksi ruudun takalaidasta. Viimeisestä en ole ihan varma, mistä nosti, mutta laajaa hakua suht rauhallisella ravilla, mutta tarkasti nenää käyttäen teki. Kaikki luovutukset käteen, en tainnut juurikaan pillitellä.

Kanin laahausjälki. Sai vainun jo ennen lähetystä. Jäljesti rauhallisella vauhdilla, mutta epäröimättä ja tarkasti. Jonkin aikaa ihmetteli kanilla. Palautti rauhassa kävellen tietä pitkin ja katseli tarkasti, että mitäs porukkaa täällä on (ja oli aika ylpeä itsestään..). Isohko kani palautui käteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti