lauantai 28. huhtikuuta 2012

Jäljen tekoa ja koirakavereita

Puma (hovawart) tuli hoitoon eilen illalla. Ja koska viikonloppuna oli tiedossa mejä-kurssi, niin tottakai Pumakin otettiin mukaan!

La-su on siis alkeistason metsä/verijälki- eli mejäkurssi. Alunperin oli tarkoitus osallistua ensi viikonlopun jatkokurssille, jossa käytäisiin läpi jäljen tekoa kartan ja kompassin kanssa. Uudenmaan ohjus -kisa meni kuitenkin edelle, joten tultiin tälle peruskurssille. Näkeepähän sitten, onko tehnyt asiat aivan oikein. Ja koira pääsee tekemään jonkun muun vetämää jälkeä. Merlin ei ole edes tehnyt vuorokauden
vanhaa jälkeä, joten varmasti on tarpeeksi haastetta.

Tänään koirat saivat odottaa autossa ja kävimme läpi teorian ja vedimme jäljet toisillemme. Kaikille tehtiin 50 m suora jälki yhdellä makauksella välissä. Tässä ei ollut mitään uutta, joten oikein olimme toimineet itseksemmekin. Huomenna koirat pääsevät sitten töihin.

Tänään ei siis olla treenailtu mitään. Pikkasen vaan paikallaoloa (kuten kuvista näkyy..). Mutta koirat ovat kuitenkin jostain syystä aivan väsähtäneitä...

Pumasta voin kertoa sen verran, että se on Merlinin ehdoton idoli. Vielä talvella niiden saaminen yhteiskuvaan olisi ollut täysi mahdottomuus, koska Merlin ei nähnyt tai kuullut mitään muuta, kuin Puman. Mutta aika ja yhteislenkit ovat tehneet tehtävänsä.  Nyt lattialla makaa 2 rauhallista koiraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti