sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Blogi käyntiin koirahierojalla!

No, niin. Nyt sitten minullakin on blogi. Toki sisällön suhteen vielä raakile, mutta päätinpä julkaista ensimmäisen blogitekstin jo nyt.

Merlin on siis vuoden ikäinen flattipoika. Ihan ensimmäinen koirani. Blogin pistäminen pystyyn kävi mielessäni jo vuosi sitten, mutta tuolloin en tiennyt, mitä siihen olisi aivan keltanokkana rustaillut. En tiedä, onko tieto tai taito siitä lisääntynyt, mutta nyt toisen flatin tullessa taloon, voi kai jo kutsua itseään koiraharrastajaksi.

Pitkään on ollut tarkoituksena merkata treenejä ylös johonkin exel-tyyppiseen taulukkoon. Yllättävän nopeasti unohtaa, onko edellinen hakuruutu tehty 1 vai 3 viikkoa, vai kenties 3 kuukautta sitten. Jospa tälläinen blogi sitten palvelisi treenipäiväkirjan tarkoitusta ja voisipa tuoda vielä lisäpotkua treenaamiseen ja puuhailuun.

Merlinin kanssa harrastetaan monipuolisesti, muttei tiukkapipoisesti. Kokeillaan kaikkea kivaa, ja katsotaan mistä innostutaan. Aikomuksena on startata kokeissa niissä lajeissa, joissa se näyttää mahdolliselta. Pitkän tähtäimen tavoitteita ei vielä ole, vaan mennään yksi välietappi kerrallaan.

Tänään olimme ensimmäistä kertaa koirahierojalla. Aluksi Merlinille tehtiin esitutkimus, jossa todettiin lihaksiston ja rakenteiden olevan erinomaisessa kunnossa! Tunnin hieronnassa ja venyttelyjen lomassakaan ei erityisempää ilmennyt. Lannerangan seudussa oli aivan pientä lihasjumia, mikä on tyypillistä koiralle kuin koiralle. Rintalihaksissa myös aavistus kireyttä. Liikkuvuus todettiin oikein hyväksi (yleensä ei noutajalla mikään ongelma). Ensimmäinen hierontakerta oli aika jännää, eikä Merliniä huvittanut olla aina kylkiasennossa. Olisi ollut kivempaa kiehnätä ja painia... Loppupäivä olisi tarkoitus levätä ja tehdä pieni palautteleva hihnalenkki. Huomenna sitten ensimmäiselle taipparikurssikerralle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti