torstai 19. huhtikuuta 2012

Nomeilua aamusumussa

Eilen ei tehty juurikaan mitään, mitä nyt hiukan seuraamista lenkkien yhteydessä.

 Otin tänään aamulenkille sitten damit mukaan. Ensin taas vähän seuraamista (ja taas omistaja ihmettelee, missä vaiheessa tämä pääsi rapistumaan). Muutaman kerran oli lähdössä haistelemaan puskia, mutta viimeiset pätkät menivät ok. Myös yhtä lintubongaria ohittaessa näytti kovasti miettivän, jospa menisi moikkaamaan. Bongari paljastuikin loppulenkistä naapuriksemme, joten ei ihme, että kiinnosti...

 -yksi muisti/ohjaus 3 metrin ojan yli. Palautti suoraan (eli ei lähtenyt kiertämään samaa reittiä, mitä käveltiin), mutta dami ei tullut ihan perille asti. Tätä tapahtuu usein vedestä noustessa. Pitäisi keksiä tuohon jotain.

 - 4:n damin kellotaulu. Jätin keskelle istumaan ja vein damit itse. Seuruututin ensin damien ohi. Alku meni hyvin, mutta parille damille karkasi. Uusi, onnistunut kierros perään. Sitten haki kaikki damit, hyvin meni luovutuksineen kaikkineen.

 -yksi muisti/ohjaus sumuisella niityllä, joka oli sumun vuoksi myös muistiharjoitus ohjaajalle... Oikeaan suuntaan lähetin ja hyvä palautus/ luovutus :) Sitten illalla agiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti