torstai 8. elokuuta 2013

Vauhtiveikko Merlin


Eilen ohjatut agit Ojangossa. Näissä treeneissä tehdään aika helppoja ratoja, ja koirat pääsevät nauttimaan vauhdista. Ensimmäinen rata sisälsi enemmän ohjausjuttuja, oli 3 jarrutusta, takaakiertoja ja haastava kulma keppeihin. Toinen rata oli suoraviivaisempaa menoa, mutta siinä oli kontakteja enemmän. Molemmat teki ekan radan 2 kertaa korjauksineen ja jälkimmäisen kerran.

Merlinin kanssa ensimmäisessä setissä menivät jarrutukset hiukan pitkiksi, kepeille meno oli huono ja lopussa valitsin väärän ohjauslinjan. Korjattiin nämä ja seuraavalla kerralla meni aika nappiin rytmityksineen kaikkineen. Toisella radalla loin itse haastetta lähettämällä kauempaa yhteen takaakiertoon. Hetki meni hoksatessa, mutta tajuttuaan asian teki hyvin.

Gwendaa ohjasin ekalla radalla lelu kädessä, jolloin vauhtia oli mukavasti. Kepit jätimme välistä. Kokeilimme takaaleikkausta yhteen kohtaan, mutta koira ei vielä irtoa tarpeeksi vaan pysähtyy esteen eteen ihmettelemään. 

Toisella kerralla ohjasin ilman lelua, jolloin koira tuntui hitaammalta, mutta meno kuulemma näytti varmemmalta. Toisella radalla meni ensin renkaan sivusta. Keinun teki todella varovaisesti, mutta valmentajan mukaan hännän asennosta näkyi, että se oli sellaista mukavan jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti