sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Yhteistreeneissä nometokoa

Tänään oli pienemmällä porukalla yhteistreenit. Muilla oli vain yksi treenattava koira, joten valitsin Gwendan varsinaiseen treeniin (koska Merlin pääsi tiistaina) ja Merlin sai sitten vähän omaa treeniä.

Teimme alkuun seuraamista, paikallaoloa ja luoksetuloja. Maassa oli dameja siellä täällä ja teimme luoksetuloja ja seuraamisia näiden ohi/välistä. Sitten luoksetuloja niin, että kaikki koirat odottivat istumassa ja vuorotellen kutsuttiin. Lopuksi kaksi motivoitua linjaa, aika lyhyt etäisyys, olisiko 30-40 metriä. Palautti eteen istuen, mutta jäi aika kauas, eli damia sai kurkottaa.

Gwenda teki muutoin oikein mallikkaasti alun piippausta ja yhtä siskonsa luokse karkaamista lukuunottamatta. Seuraaminen ei ollut tyylikkäintä, mutta eipä tästäkään tokokoiraa tule.

Merlinille pikatreeni yksin. Intoa oli taas vaikka muille jakaa ja kävi vähän turhan kierroksilla alkuun. Tein sokon linjan alkuun, jonne irtosi hyvin. Siellä oli 2 damia, vaihtoi ja muutoinkin haisteli (samassa paikassa myös Merlinin veli jäi haistelemaan...urokset..). Sitten markkeeraus takaviistoon ja lähetys uudelleen linjalle. Hyvin meni. Lopuksi kakkosmarkkeeraus lumipenkkoihin tas ihan 20-30 metrin etäisyyksillä. Ekan palautuksessa kaarsi vähän toisen damin suuntaan.

Kotona molemmille pitoharjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti