torstai 7. helmikuuta 2013

Ettei vaan ylpistyisi...

Ratatreenit akatemialla molemmille. Ratakin on vihdoin piirretty, jolloin selityksistäkin tajuaa enemmän. Rata taisi kokonaisuudessaan olla 28 estettä pitkä, mutta teimme vain esteeseen 21, koska kepeissä ei ollut verkkoja ja aika saatiin tässäkin kulumaan mainiosti. Oli kyllä haastava rata, ihan tosissaan sai juosta jo Gwendan kanssa ja Merlinin treenin jälkeen olikin jo ihan loppupuhkipoikki.

Gwenda yllätti alkuun oikein vauhdikkaalla tekemisellä, tein esteet 1-8, johon palkkasin. Sitten kinkkisempiä kohtia välillä 7-17. Näitä oli yksi päällejuoksu - persjättö esteillä 9-10/11 ja valssi 14-15 välissä, jonne oli todella kiire. Gwenda lukee ja seuraa ohjausta todella hyvin ja on välillä oikein vauhdikas, mutta edelleen liian monen toiston jälkeen alkaa kyseenalaistamaan, että tarvitseeko sitä vieläkin tahkoa tätä... Irtoamista tarvitsee vielä treenata paljon.

Merlinin kanssa on ollut todella hyviä treenejä viime aikoina. Tämä rata alkoi todella takkuisesti, vika varmasti myös ohjaajassa, mutta kyllä Merlinilläkin oli ajatus hukassa siinä alussa. Tosin meitä tsempattiin, että tämä oli ihan oikeastikin hankala rata. No, alun takkuilun jälkeen rytmi löytyi. Yksi ongelmakohta oli pituus (8), jonka jälkeen kaarrettiin siihen toiseen kinkkiseen kohtaan 9-10 päällejuoksu-persjättöön. Ei malttanut nyt mennä pituutta kokonaan, vaan kaarsi minun suuntaan. Mutta tuo 9-10 väli lähti rullaamaan ihan hyvin.

Myös se 14-15 -väli oli haastava, kun Merlinillä oli sitäkin enemmän vauhtia. Saimme ihan hyväksyttävät suoritukset. Loppu esteelle 21 olikin ongelmaton. A:n alastuloon ei tosin pysähtynyt lainkaan. Lopuksi koko setti, taisi oikaista taas siinä pituudessa, mitä korjailtiin, mutta siitä loppuun meni ok.

Onpas muuten tässä treenailtu viime päivinä, enkä ole edes mitenkään tarkoituksella pingottanut! Eiköhän taas jossain vaiheessa tule vähän rauhallisempi vaihe...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti