sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ryhmätreenit

Ryhmätreenit sukulaisten kanssa jäällä. Gwenda aloitti paritreenillä Svanten kanssa. Alkuun taas ihan tottis/malttijuttuja. Meni hetki sen treenimoodin saavuttamiseen (oli vähän haahuilua), mutta sitten oli oikein kuuluainen kaveri. 4 noutoa sai tehdä. Palautukset suoria, luovutukset osa istuen eteen ja jokunen kyykyssä syliin. Joku taisi tipahtaakin eteeni.

-Motivoidut linjat 180 asteen kulmassa. Hyvin meni.

-Markkeeraus + linja 180 asteen kulmassa. Haki ensin ohjausdamin ja sitten markeerausdamin. Hyvin vaivatonta oli kääntää markkeerauksesta ohjaukseen.

-Svanten noudoista osan katseli kytkemättömänä sivulla oikein rauhallisena. Hyvä juttu.

Merlin treenasi 4 koiran porukassa. Tehtiin kaikki vähän omia juttujamme sopivan välimatkan päässä. Harjoiteltiin alkuun kunnolla rauhoittumista, seuraamista, paikalla pysymistä, luoksetuloa. Seuraaminen oli välilllä oikein mallikastakin, välillä hajut veivät liikaa.

Poika rauhoittui aika hyvin, joten sai 3 noutoa (motivoituja linjoja). 2 meni oikein suoraviivaisesti, yhdessä kiersi pienen kaislikon.

Kerran lähti pinkomaan siskoaan kohti (tilanteessa, jossa olin juuri vienyt damin ja seuruutin poispäin. Merlinin pasmat meni sekaisin ohi menneestä mäyräkoirasta ja purki sen taas regoimalla"johonkin".) Harjoiteltiin myös damin ojentamista toiselle ihmiselle, mikä oli haastavaa. Onnistumisiakin tuli, mutta hyvin herkästi iskisi damiin kiinni.

Treenin ja lenkin päätteeksi näytin molemmille vielä lokkia ja varista. Lyhyet noudot molemmilla. Merlin yllätti sillä, että otti hyvinkin epäröimättä linnut palauttaen käteen. Gwenda haisteli molempia tovin, mutta otti sitten ja palautti minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti