keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pikaiset agilityn ryhmätreenit

Illalla päivän päätteeksi HSKH:n ryhmätreenit. Olen jättänyt kaksi edellistä treeniä väliin ja treenien ollessa joka toinen viikko edellisestä kerrasta on vähän vierähtänyt... Oikeasti Merlin on vain ryhmässä, mutta käytin Merlinin toisen kierroksen Gwendalle.

Teimme rataa, joka oli tasoltaan jotain 1-2 luokan välimaastoa. Merlinillä oli vielä touhukkaan päivän jälkeenkin paljon vauhtia. Rimat olivat 50 cm:n korkeudella, mikä oli hyvä aamun treenien jälkeen (poika laskeutui riman päälle ja mahaplätsilla tatamille).

Merlin teki siis vauhdilla ja ihan hyvällä keskittymiselläkin. Sorruin alussa (jälleen kerran) laiskaan ohjaukseen, jolloin meni putken väärään päähän, mutta muutoin teki oikein hyvin. Ja yllärinä keinu sujui varmasti (tehnyt radalla hyppykeinuja aiemmin). Teimme keinua sitten pari kertaa erikseen.

Gwenda sai pikapyrähdyksen radalla. Teki suoraan moitteettomasti kaksi pätkää (jouduin pätkimään rataa, kun jätin keinun ja kepit väliin). Hyvä motivaationkohotuspyrähdys taas radalla, vire ei ehtinyt laskea ja seuraavalla kerrallakin on taas intoa :). Gwendalla rimat samalla 50 cm:n korkeudella ja muuri täyskorkea. Hyvin näyttää hypyt sujuvan vähän totuttua korkeammilla rimoilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti