perjantai 15. maaliskuuta 2013

Agilityn ratatreenit

Eilen akatemialla ratatreenit molemmille. Rata on paperilla ylhäällä, mahdollisesti vielä lisäilen sen tähän. Oli pitkä ja rankka 32 esteen rata, jota tehtiin molempien kanssa pätkissä. Paljon opettavaisia kohtia. Molempien koirien kanssa ehdittiin treenissä loppuun asti. Kepit ohitettiin molempien kanssa.

Merlin: hyvät kontaktit. Esteet 1-14 ongelmitta, 15-18 pätkässä oli 3 tiukkaa valssia joita hinkattiin. Toinen hankalampi kohta oli 18-23, jossa oli pitkä suora, missä koira eteni suoraa putkea pitkälle eteen ja siinä olikin käännös takaakiertoon, vaikka edessä oli houkutteleva este. Lopussa ei sinäänsä ongelmia, mutta kunto loppui ohjaajalta ja koirakin oli jo aika kaikkensa antanut.

Gwenda: teimme lyhyitä pätkiä jotta palkkausväli oli tiuha ja into säilyikin koko tiukan treenin. Haasteet olivat ihan eri kohdissa, koska koira on hitaampi eikä irtoa niin paljon. Se valssiputkikin meni ongelmitta. Hankaluuksia lähinnä aiheutti lopun 29-31, jossa piti irrota eteen. Myös pituutta treenattiin, siinä sama juttu. Hyvät kontaktit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti