maanantai 22. lokakuuta 2012

Noutamattomuustreeniä ja peruslinjaa

Lauantaina Gwenda kävi SNJ:n näyttelyssä. Juuri parilla päivällä meni 7-9 kk:n ryhmään ja sijoitukset menivät vanhemmille pennuille. Mutta Gwendaa oli helppo esittää, vähän turhankin rennosti otti homman. Laitan arvostelun myöhemmin omalle sivulleen. Merlinin siskoja oli paikalla 3, joista kaikille NUO ERI ja yhdelle SA, kahdelle sijoitus (3. ja 4.). Merlin vielä kasvaa, kypsyy ja ehkä talviturkki olisi sen verran tuuhemapi, jotta kevättalvella voitaisiin käydä taas kehässä.

Tänään lyhyet nomeilut molemmille. Merlinin kanssa on tehty nyt niin paljon sokkoa linjaa, että tänään oli teemana ihan perusteet: paikallapysyminen/maltti, seuraaminen ja pari motivoitua 60-70 metrin linjaa tehtiin. Tänään Merlin seurasikin jo ihan alusta asti niin nätisti! Ja muutoinkin oli kuuliainen.

Gwendan kanssa on tullut fiilis, että tuohon malttiin ja perustottikseen saisi nyt keskittyä paljon enemmän. Noutoja on tullut aika paljon. Oli siis damien viskelyä kaikin tavoin ilman, että pääsi noutamaan. Seuraamista, paikallaoloa ja luoksetuloa. Lopuksi tein pysäytyksiä muutaman ja niissä sai damin/tennispallon palkaksi.

Muina temppuina ollaan Gwendan kanssa päästy nyt mm. ovien ja laatikoiden sulkemisessa siihen, että saa työnnettyään kuonollaan ne kiinni (tänään oli vasta toinen sessio ja siinä on sellainen post-it lappu apuna). Kohta on sitten kaksi koiraa, jotka tulee nurkan takaa paiskaisemaan vaatekaapin oven kiinni, kun aamulla yrittäisi ottaa jotain päällepantavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti