maanantai 15. lokakuuta 2012

Markkeerausten muistelua

Viikonlopuksi ajatellut perusmarkkeeraukset siirtyivätkin tälle päivälle. Muuta ei tehtykään, koska ajattelemassani vesiohjauspaikassa kuului sorsapillin ääni...

Merlinin kanssa ensin ykkösmarkkeeraukset damilla ja variksella helppoon paikkaan metsän ja kaislikon rajalle. Etäisyyskin max 30 metriä.

Sitten kakkosmarkkeeraus (varis ja dami), toinen samaan kohtaan ja toinen metsään. Haki jälkimmäisen ekana (varis), meni vaihtamaan, heittäjä ei ehtinyt estämään, mutta ärähti apuna. Korjauskierroksella tuli varis nätisti ja sitten vasta dami. Suoraviivaisesti meni sinne damillekin.

Ykkösmarkkeeraukset (dami ja varis) metsässä. Matkaa ehkä 50-60 metriä ja siinä määrin oli haastetta, että ainakin itse näin vain osan lentoradasta. Merlin meni vauhdilla ja nappasi molemmat talteen välittömästi. Huh, ei ole markkeeraustaito siis ihan unohtunut tässä. Viimeinen varis tuli käteen, kun pari ekaa varista sylkäisi varpaiden päälle.

Gwendan kanssa tehtiin lyhyet ykkösmarkkeeraukset damilla ja variksella kaislikon reunassa ja metsässä. Vähän myös malttia samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti