tiistai 21. elokuuta 2012

Omat agit

Tänään pitkästä aikaa omatoimivuoro Ojangossa. Ajatuksena oli tehdä molempien kanssa kontakteja ja keppejä ja sitten välipalaksi jotain muutakin.

Merlin oli tänään erityisen ihastuttavalla päällä, saa oikein erityismaininnan :) Tuli tehtyä:

Keppejä: Nyt tein sen mitä ei kai saisi tehdä, että vaihdoin taas niiden opetusmenetelmän. Otin käyttöön ohjurit molemmille. Gwenda oli jo perjantaina tehnyt ohjureilla, joten oli tuttu juttu. Merlinin kanssa oli alkuun se ongelma, että hyppi ohjureiden yli, mun piti myös kädellä ohjata. Tunnin lopussa tuntui jo vähän tajuavan siitä.

Kontakteja: Merlinin kanssa käytiin kaikki kontaktit läpi. Alkaa hakeutua alastulokohtaan jo aika hyvin. Keinussa ohjaan voimakkaasti vielä kädellä, jotta malttaa hidastaa siinä keskellä. Gwendan kanssa pelkkiä alastuloja puomilla ja A-esteellä. Nenäkosketus käytössä.

Gwendan kanssa haettiin putken suuta jo vaikeammista kulmista. Tehtiin takaakiertoja muutaman kerran.

Merlinin teki välillä pientä radanpätkää erilaisilla tavoilla (oli jo valmiiksi siellä). Treenailtiin myös 3:lla pitkittäin olevalla esteellä eri tavoilla ohjausta. Nyt meni tosi hyvin, koira oli tosi hyvin ohjattavissa, vaikka olin välillä itse aika jäljessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti