keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ohjauksen tehopäivät

Olemme muutaman päivän muissa merkeissä Rantasalmella. Majoituspaikkamme edessä on houkutteleva nurtsi. Nyt panostan nämä päivät Merlinin kanssa ohjaukseen lyhyinä treenipätkinä. Sokko linja pääasiana. Täällä kun on helppo viedä damit valmiiksi koiran odotellessa sisällä.

Merlin teki: 40 metrin sokon linjan, laitoin vierekkäin 3 damia, jotta varmasti jokin osuisi matkalle. Yksi myös vähän kauemmaksi samalle linjalle n. 55 metrin kohdalle. Irtosi hyvin, vähän väärään suuntaan meni alkuun, mutta korjasi ja nosti damin. Uusi lähetys, jolloin nousi se kauimmainen.

-Suuntia. Koira istumaan ja heitin damit taakse ja molemmille puolille sivulle. Ensin ei hokannut taakse-käskyä, mutta kuunteli ei:tä, kun oli menossa väärään suuntaan. Lopulta välähti ja oikea suunta muistui mieleen. Oikea ja vasen menivät varmasti. Nyt olen tehtyt n 20 metrin matkoilla. Jatkossa lisää etäisyyttä.

-Lopuksi pidempi muisti/linja. Vein kasan dameja n 80-100 metrin päähän. Lähetys eri paikoista 2 kertaa. Vauhdikasta menoa. Damikasalla arpoi aikansa, minkä ottaisi.

Gwendan kanssa namialustalla kerran eteenlähetys, oikea ja vasen. Muutoin seuraamista, paikallaoloa, maahanmenoa ja muita temppuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti