perjantai 24. elokuuta 2012

3. hyvä treeni putkeen - ei enää ihan sattumaa!

Molemmilla ohjatut agilitytreenit. Merlin sai nyt yksityistunnin, kun oli ainoana paikalla. Teimme alla olevan radan 2 kertaa tosi hyvin. Ei ollut valmentajalla juuri naputtamista ja Merlin sai taas kommenttia notkeasta selästään, kun kääntyi 4. esteellä taas 180 astetta postimerkin kokoisella alueella tiputtamatta rimaa. (ja selvennykseksi: 5. on muuri ja 6. on pussi).

Kerran vielä viilasimme 3. esteen takaakiertoa, jotta olisi mahdollisimman tiukka. 7. ja 8. esteen kohdalla myös hiottiin "sylikäännöstä" (mitä lie...).

Sitten ehdimme tehdä keppejä (12 keppiä verkoilla). Teimme siis verkoilla ensimmäisen kerran tiistaina, jolloin hyppi aika paljon yli. Nyt kuitenkin jo meni paljon paremmin. Ja heti vaan saimme ohjeeksi liittää siihen ennen keppejä radanpätkää.

Nyt siis kolmannet superhyvät treenit putkeen Mertsin kanssa. Ja siis 4 viimeisintä (13 ja 9 esteen) ratapätkää ovat menneet virheettömästi! Vielä vähän aikaan sitten aloin jo rataan tutustuessa laskemaan, päästänkö neljännelle vai viidennelle esteelle ennen kun homma kosahtaa...

Gwendan kanssa heti perään: Ja on se aika jännä, kun on NIIN erilaiset koirat. Tuntuu, että olisi melkein rodun ääripäät. Gwendan kanssa se tarkoittaa sitä, että kulkee kaikkien koirien ja ihmisten seassa täysin välittämättä niistä. Jos seistään liian kauan, pistää maate. Keskittyy täysillä. Mutta toisaalta vauhtia on vähemmän ja ajattelee ennen kuin tekee. Välillä saattaa siinä ajattelussa todella kestää... Hupsu :)

-Tehtiin rengasta ekaa kertaa. Heti saatiin oikeita suorituksia ja perään lisättiin aita.

-Pussia niin, että avustaja raotti sitä. Sekin meni hyvin ja sitten perään lisättiin aita.

-Keppejä (6 kpl) verkoilla. Ja sitten putkesta menoa kepeille.

-A-esteellä alastuloasentoa. Meni jo omatoimisesti oikeaan asentoon ja tarjosi sitä nenäkosketusta.

-Sitten vähän ohjausta. Putki, hyppy, putki. Tässä vaiheessa iski joko väsymys tai muuten vaan alkoi epäilyttämään mun ohjeet. Tai se, että palkkaa ei tullutkaan heti ensimmäisen esteen jälkeen. Auttoi, kun vaihtoi lelupalkkaan ja nosti kierroksia etukäteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti