keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Nomea kaikille ja agia isoille

Nomejuttuja: Gwendalle motivoitu n 30-40 metrin linja. Lisäksi hakuruutu, Gwenda katseli paikallaan, kun täytin ruutua. Välissä autoon ja toisessa osiossa pari muistia (ohjauksena tein) ja välissä markkeeraus.

Merlinille sokko linja, vain 30-40 m. Oli hankala saada suoraa polkua jatkamaan eteenpäin, kun olimme pyörineet Gwendan kanssa polun molemmilla puolilla. Lopulta eteni. Tein vielä motivoidusti lähetyksen samaan kohtaan.

Sitten motivoitu hakuruutu samassa maastossa, jossa viimeksi ei irronnut tarpeeksi pitkälle. Haki 5/7. 2 kauimmaista jäi tulematta. Yksi dami oli ojan toisella puolella. Tein välissä myös sokon ohjauksen ojan toiselle puolelle. Ensin meni siihen kohtaan, missä hakuruudun dami oli ollut, mutta sain ohjattua oikealle. Kai se jotain noista suunnista tajuaa. Ohjattavuus ei kyllä vielä mitään huippuluokkaa ole.

Sitten agilityn ryhmätreenit Merlinin kanssa Ojangossa. Rata oli helppo ja suoraviivainen. Teimme pari eri versiota, toisessa 15 estettä ja toisessa 19. Lähinnä nuo kontakin alastulot vielä tökkivät. Ja jonkin verran pudottelee rimoja. Merlin odotti ongelmitta lähdössä ja oli muutoinkin oikein keskittyväinen kaveri. Ihana kaveri kyllä kaiken kaikkiaan tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti