sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Näyttelyä ja markkeerauksia

Tänään oli vuorossa ensin näyttely Porvoossa. Rimppakinttu ja hyvin vähässä karvassa oleva Merlin esiintyi ihan hyvin, mutta tuloksena oli NUO H.

Tuomarina Hannele Jokisilta. Arvostelu: Sopivankokoinen uros, joka epäedullisessa kehitysvaiheessa. Valmis pää vielä suhteessa kevyeen runkoon. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Riittävä luusto. Tänään kovin niukassa karvassa. Esiintyy erittäin hyvin. Hyvä luonne. Korkea häntä liikkeessä. Kovin hontelot etuliikkeet. Riittävän pitkä taka-askel.

Ja sitten nomeiltiin parit markkeeraukset: Merlinille metsässä 40 metrin matkalla kakkosmarkkeeraus aika pienellä kulmalla. Meni ensin jälkimmäiselle, ilmeisesti aika suoraan, mutta dami oli kuopassa, joten ei löytynyt. Haki sitten ensimmäisen. Lähetin vielä toiseen, mutta ei noussut. Uusi ykkösmarkkeeraus samaan kohtaan, jonka sitten sai ylös.

Vedessä markkeeraukset kaislikkoon. Pari ekaa menivät ihan avoveteen, mutta sitten heittäjä ryhdistäytyi :) Ihan kivasti tuli. Maalla tuli jo pitkän matkaa mun luo, mutta sitten taas ihan eteen tiputus ja ravistus..

Gwendalle metsässä helpohkot, n 15-20 metrin ykkösmarkkeeraukset. Heitto tuli heittäjästä meitä kohti, juoksi ensin liian pitkälle heittäjän luokse. Toinen samaan paikkaan meni sitten jo mallikkaasti.

Sitten kaksi noutoa vedestä. Vähän jänskätti veteen meno uudella rannalla, mutta tulihan ne sieltä. Gwendalla on damista aika hyvä ote vedestä noustessa, eikä samanlaista kiirettä ravistella, kuin Merlinillä. Toivoa siis on, ettei tämän kanssa kehittyisi samanlaista vesinoutojen luovutusongelmaa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti