tiistai 25. syyskuuta 2012

Naksutin kunniaan

Jaahas, koirat ovat olleet vähemmällä treenillä kaikenlaisen flunssan, työkiireen ja sen sellaisen takia. Ja kun tuo pimeä tuppaa jo tulemaan aikaisemmin ja aikaisemmin, jää nomehommat helposti tekemättä.

Viime viikolla jäi sekä keskiviikon ja perjantain agit väliin. Torstaina sentään oli nometreenit. Pellolla Merlinille sokkoa linjaa (n 40-50 metriä) x 3. Sitten suuntia paikaltaan. Tein myös eteenlähetystä, pysäytystä ja siitä oikealle/vasemmalle/eteenpäin menoa. Välillä Merlin päätti itse, minkä damin hakee, mutta onnistuneitakin suorituksia tuli jokaiseen suuntaan.

Gwendan kanssa teimme muistaakseni sitä linjaa muutamia kertoja. Gwendan kanssa tein myös eilen pikkutreenin, pari markkeerausta ja yksi linja.

Näin muuten treenitauolla olemme tehneet kuitenkin sisällä paikallaoloharjoituksia. Niin lelut kuin ihmiset ovat härnänneet koiria ja selkeästi parantumista on tapahtunut. Ja tulosta alkoi Merlinin kohdalla näkyäkin jo tänään omatoimiagivuorolla. Gwenda nyt muutenkin pysyy paikallaan :).

Tänään varsinkin Merlinin menojalka vipatti jo siihen malliin, että ylimääräiset paineet piti purkaa ensin 1,5 h:n riehumisella peltolenkillä. Ensimmäinen 45 min olikin yhtämittaista hepulia pitkin maita ja mantuja. Ja tämä oli oikein sopiva lämmittely agia varten. Vauhtia oli edelleen paljon, mutta Merlin keskittyi loistavasti :)

Kaivoin naksuttimen naftalista ja se toi lisäpotkua kontaktitreeneihin. Niissä kun ollaan jumitettu ihan totaalisesti. Nyt se halutussa paikassa pysyminen parani selkeästi.

Toinen asia, missä etenimme oli kepit. Merlin on tehnyt niitä verkoilla. Nyt poistin 2 verkkoa. Hyvin nopeasti Merlin löysi oikean radan verkon ollessa pois.

Teimme edellisen ryhmän jättämillä esteillä erilaisia ratoja. Merlin odotti hötkyilemättä ja teki ihanalla vireellä. Taisi olla maailman onnellisin koira, kun pääsi taas pienen treenitauon jälkeen hommiin.

Gwendan kanssa oikein lyhyt pätkä. Lähinnä kontakteja ja keppejä (verkoilla). Gwendallekin naksuttelin kontakteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti