maanantai 23. heinäkuuta 2012

Suojuoksua (viime päivien treenit)

Muutama päivä on jäänyt päivittämättä. Keskiviikkona oli Ojangossa agin ryhmätreenit ilman valmentajaa. Laiskoina tehtiin rata käyttäen valmiina olevia esteitä. Tärkeimpänä teemana siinä oli pari kertaa toistunut välistäveto/puolivalssi. Lisäksi treenattiin vähän kaikkia kontakteja.

Sitten onkin mennyt muutama päivä reissatessa autolla pohjoisen kautta Åreen. Toissapäivänä tein Merlinin kanssa lyhyesti ohjaustreeniä. Vähäsen tottelevaisuusjuttuja, 2 eteenlähetystä, oikea ja vasen erikseen, sekä poispäin etenemistä. Lisäki luoksetulosta pysäytystä. Vauhtia oli 3 päivän autoilun ja peruslenkkeilyn jälkeen todella paljon.

Eilen tehtiin pidempi, n 4 tunnin retki koirien kanssa. Suunnitelmissa on tehdä joka toinen päivä lyhyempi lenkki ja nometreeni Merlinin kanssa. Tänään oli siis lyhyen treenin vuoro.

Treenipaikaksi valikoitui suo. Alussa, välissä ja lopussa seuraamista. Ihan ok alkaa ehdollistumaan siihen, että nomehommissa ei säntäillä mihikään ilman lupaa.


Alkuun 2 markkeerausta, n 60 metriä etäisyytenä. Heittäjä oli suon reunalla kuusen kohdalla ja dami heitettiin suolle päin. Molemmat haki melko suoraviivaisesti, ihan muutaman metrin sisällä joitui pyörimään damin lähettyvillä. Näin jälkikäteen ajateltuna tuntui olevan juuri sopivan haastavat markkeeraukset.

Sitten pienehkö hakuruutu niin, että oli osittain suolla ja osittain metsässä. Sai hakea 4/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti