tiistai 3. heinäkuuta 2012

Puomi selätetty

Omatoimisesti agia Merlinin ja Gwendan kanssa. Merlinin kanssa jauhettiin kontakteja ja keppejä. Välillä rytmitettiin treeniä pienillä radanpätkillä (tehtiin ihan sitä, mitä edellinen oli rakennellut satunnaisessa järkässä, erityisesti rengasta erilaisista ohjauskulmista).

-Keppejä tehtiin niillä taittuvilla (6 kpl) kepeillä. Nyt oli jo niin pystyssä, että piti ihan pujotellakin. Enemmän oli onnistumisia ja virheiden jälkeen koira aina skarppasi ja teki oikein. Mutta vielä on paljon matkaa ihan koko keppisettiin radalla.

-Keinua. (pysäytys alkuun ja loppuun, hidastan keskellä). Alkuun pelkkää keinun iskemistä maahan. Sitten koko estettä. Kerran meni vauhdikkaammin ja keinu rämähti mutta heti vaan perään uudella innolla.

-Puomia. Puomi on ollut niin jännä este, että keväällä Merlin jäätyi totaalisesti siihen. Sitten kesällä aloitettiin erikseen alas- ja ylöstulokontaktien treenaus. Nyt kokeilin, mitä käy, jos jatketaan siitä. Ja Merlin meni koko puomin! Useamman kerran. :)

-A-estettä. Ohjaavalla kädellä hidastan alastulossa, jotta pääsee siihen pysäytykseen.

Gwendan kanssa aitaa rima siinä 3 cm korkeudella. Myös kahta aitaa perätysten. Putkea (puolikaari), pussia (uusi), keppejä (n 60 asteen kulmassa) ja puomin ylösmenoa ja alastuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti