keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kakkosmarkkeerausta

Eilisen 4 tunnin patikointiretken jälkeen tänään taas oli lyhyempi retki, jotta pikku-Gwenda palautuu. Merlinillä sitten lisänä treenit. Treenattiin niityllä rinteiden lähellä. Joka välissä taas seuraamista ilman hihnaa. Malttiosiona alkuun heiteltiin dameja eteen ja ohi ensin koiran istuessa vieressä ja sitten seuratessa. Maltti riitti.

Ohjausta: Matka n 40-50 metriä. Ensi avustaja oli toisessa päässä ja tiputti damin linjalle, kun koira oli yli puolenvälin. Sitten sokkona lähetys, avusajakin oli sivummalla. Suoraan eteni.

Ohjausta
Kakkosmarkeerausta: Helpot paikat, matka n. 20 metriä, kulma n 70 astetta. Ensimmäinen yritys: haki jälkimmäisen, meni vaihtamaan. Toinen yritys: Haki jälkimmäisen, suunnitteli vaihtoa, mutta avustajan ärähtäessä ja minun pillittäessä päättikin palauttaa sen suussa olevan. Haki sitten ensimmäisen suoraviivaisesti.


Luovutus

Kerran oli lähdössä varastamaan, mutta totteli taas "ei"tä sillä sekunnilla. Hyvää oli suoraviivaiset markkeeraukset. Muisti nyt molemmat tarkasti, eikä kesken matkan alkanut pohtimaan, kumman nyt hakisikaan. Nyt kun alkaa hiffaamaan tämän kakkosmarkkeerausjutun, niin päästään varmasti eteenpäin tällä saralla.

Palautus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti