tiistai 17. heinäkuuta 2012

Jäähyilyä

Omatoimiagin rauhaa oli tänään häiritsemässä toisella puolella olleet epikset (epäviralliset kisat). Ja sekös pisti Merlinin pasmat alkuun ihan sekaisin. Aika paljon aikaa meni rauhottumiseen, paikallapysymisen harjoitteluun ja muutama jäähykin tuli (joista jokaisella oli selkeä vaikutus koiran tekemiseen).

Vähän rataa tehtiin. mm puolivalssi oli teemana. Välillä takkuiltiin. Koira oli vähän sellasella "hakkaa päätään seinään" tuulella, eli toisti samaa virhettä useasti.

Keppejä teimme myös. Ja A-estettä, keinua ja puomia, pari kertaa kutakin.

Tämä treeni opetti sen, että jos oltaisiin oltu siellä kisassa aidan toisella puolella, homma olisi tyssännyt jo siihen alkuun. Vaikka muualla on treenattu muiden koirien läsnäollessa, niin nyt tilanne oli Merlinille toinet, kun HÄNEN halliinsa tunki porukkaa.

Gwendan kanssa vain yksi lyhyt setti. Putkea, puomia ja keppejä. Harjoiteliin myös ekaa kertaa siivekkeiden kiertämistä, eli johdatusta takaakiertoon (ilman puomeja). Kerran olin tehnyt kotona tuolin kanssa viime viikolla. Hyvin hoksasi jo jutun. Eikä se välittänyt lainkaan toisen puolen tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti