lauantai 19. huhtikuuta 2014

Agi x 2 ja nome x 1

Tiistai-agit HSKH:ssa (M + G):

Taisi olla 2 lyhyttä rataa. Aika suoraviivaisia, kummallakaan ei näissä ongelmia. Yritimme syventyä siihen, että miksi/milloin Merlin tiputtaa riman. Hyppytekniikka on kuulemma kunnossa, usein "vaikeat kulmat" menee ok. Jos sen on minusta jäljessä, eli sillä on kiire eteenpäin, se taas menee mentaliteetilla "pois alta risut ja männynkävyt"

Gwendalla ainoa hankala paikka oli putkeenlähetys, kun putki kaartuu minusta poispäin. Edelleen jumittaa siihen.

Keskiviikko-agit akatemialla (M + G):

Rata oli todella mukava. Merlinin kanssa ei ollut mitään kovin hankalia kohtia. Puhdasta rataa ei saatu, mutta hyviä pätkiä. Merlin yllätti minut kepeillä: tultiin pussista 90 asteen kulmasta: Merlin haki oikean välin ja sen sijaan, että olisi pistänyt ekan välin pitkäksi, niin hidasti, minun pienellä rohkaisulla taipui sitten oikeaan (toiseen) väliin. Hienoa!

Tässä oli pari takaakiertoa, johon Genda jumitti. Muutenkin oli tosi hitaalla päällä (takana oli kunnon riehumislenkki).

Tiistaina omatoiminomeilua, aloitin pikkuhiljaa vesihommat:

Gwenda: Treenattiin lammella. Vein ensin ihan maalle kaksi muistidamia, ja lähetin näille perä kanaa. Sitten uusi muistidami maalle. Heitto veteen (90 asteen kulma damien välissä) - kävely kohti muistidamia - lähetys sinne. Seuraavaksi lähetys veteen. Palauttaessa tiputti ja ravisti, korjasin tämän.

Gwenda kuumeni tästä vesinoudosta niin, että tämä sai nyt riittää. Matkalla autolle tein yhden linjan damille, jonka olin tulomatkalla jättänyt.

Merlin: Poika oli taas ihan vieterunä, hamusi damien perään. Tein alkuun malttia. Merlin karkasi (ennen on nämä omat treenit menneet aivan nätisti). Kun karjaisin, niin Merlin ratkaisi asian rallattelemalla dami suussa. Kun lopulta sain koiran damineen, oti sen hihnaan ja lähdin autolle. Muistettuani, että damikassi oli lammen rannassa, menin koiran kanssa sitä hakemaan. Matkalla yksi dami tippui kosteikkoon. Pakko oli sitten päästää Merlin etsimään se, kun en itse löytäisi. Tämä löytyi hyvin.

Muutin mieleni ja tein Merlinillekin heiton veteen - lähetyksen maalle linjalle ja sitten veteen. Palautus myäs vedestä oli hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti