tiistai 15. lokakuuta 2013

Suoria linjoja ja aksailua

Keskiviikkona treenailtiin nomehommia molempien kanssa. Teemana suorat linjat pellolla. Merlinille olisi voinut tehdä enemmänkin haastetta ja Gwendalle oli näköjään liian hankalaa. Tuntuu, että sen kanssa ollaan menty vähän takapakkia. Tai sanotaanko näin, että intoa on tullut niin hirveästi, että se haluaisi hakea kaikki damit kerralla..

Molemmille vein motivoidusti kahteen paikkaan 3 damia (voimalinjan juuri ja heinäkasa). Kulmat näiden välillä sai isommaksi tai pienemmäksi riippuen lähetyspaikasta. Merlinille tein pidemmillä etäisyyksillä. 3 eri lähetyspaikasta. Se teki oikeastaan tosi hyvin. Seuraaminenkin oli hyvää.

Gwenda taas... luulin että olisi ollut helppo treeni, mutta sillä oli joku pakkomielle sinne heinäkasapaikkaan. Jouduin viemään lähetyspaikan lähemmäksi voimalinjaa, jotta irtosi sinne. Esimmäisellä kaartoi palautuksessa voimakkaasti heinäkasan suuntaan, mutta tuli luokse. Lähetin uudestaan voimalinjalle. Nyt meni kaikesta kiellosta ja huudosta huolimatta vaihtamaan. Viimeisellä lyhensin vielä matkaa, jotta sain voimalinjalle ja takaisin suoraa linjaa ja meni ihan ok. Kaksi vikaa haku heinäkasasta lähetyspaikkaa vaihdellen.

Torstaina oli Merlillä agi uudessa ryhmässä HSKH:ssa. Rata oli vaikea ja pitkä. Minua jännitti ja Merlinkin oli sitten jotenkin "outo". Oli vaikea rata, erityisesti kepeille lähestymisen ja yhden layeroinnin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti